In de media.

Vastbesloten was ik om ervoor te gaan: er moest meer bewustwording komen rondom de thema’s waar mensen met een beperking (bijna) dagelijks tegenaan lopen. Na bekend werd dat ik in de finale van de Mis(s)verkiezing 2017 zat ging het snel. Ik had het ene na het andere radio/krant/tijdschriftinterview, en nog steeds word ik regelmatig gevraagd voor interviews én zoek ik zelf contact met de media. Waarom? Ik vind het belangrijk dat er aandacht is voor de thema’s waar ik mee te maken kreeg vanaf het moment waarop in een rolstoel terechtkwam. Of het nu gaat over  (on)toegankelijkheid, mee kunnen doen op school , het vinden van een baan , beleid rondom wet-en regelgeving, of over persoonlijkere dingen zoals relaties en vriendschappen: aandacht is hard nodig. Op deze pagina vind je een overzicht van alle mediaoptredens.

Op tv | Video's

Alle tv-optredens en -interviews. En video's die op online media zijn verschenen.

Interviews | kranten, tijdschriften, online

Alle interviews die in (papieren of online-) kranten en tijdschriften zijn geplaatst.