Met de ondertekening van VNG – Vereniging van Nederlandse Gemeenten manifest ‘Iedereen doet mee’, heeft gemeente Bergen op Zoom vandaag een start gemaakt met het toegankelijk maken van de gemeente. Ik sprak op dit evenement over waarom dit voor mij zo belangrijk is, ook heb ik me mede bezig gehouden met de invulling van deze middag.

Ik heb het verdrag niet ondertekend, maar dat burgemeestershamertje staat me stiekem best goed, niet?😉

nee hoor, geintje.

Maar ik ga samen met wethouder Andrew Harijgens GROENLINKS Bergen op Zoom en stichting toegankelijk Bergen op Zoom wel helpen met het werk maken van toegankelijkheid en inclusie. Het was ook mooi om te zien dat er best wat raadsleden aanwezig waren. Een mooie start!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *